LEVERANCIERS VAN ROZENBOGEN

Rozenboog

Met een rozenboog tovert u uw tuin om in een plek waar u vele uren wilt vertoeven tussen uw favoriete bloemen en planten. Een rozenboog kan ook dienen als ingang tot uw tuin. U kunt er zelfs een tunnel van maken indien u enkele rozenbogen achter elkaar plaatst.
We bieden rozenbogen in verscheidene afmetingen en modellen. Daarnaast vindt u ook rozenbogen met bloembakken of een bank. Klik op de foto of de “meer info”-knop om alle informatie over uw gekozen product te weten te komen.

Rozenboog

Met een rozenboog tover je je tuin om in een romantische plek, waar je vele uren wilt vertoeven tussen je favoriete bloemen en planten. Je kunt hiermee een prachtige entree van je tuin maken. Je komt binnen onder een roze of rode rozenhemel. Plaats enkele rozenbogen achter elkaar en je hebt een tunnel van rozen. Naast klimrozen kun je ook andere klimplanten tegen het boograster laten groeien. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en breedtes, van materialen als hout, kunststof of metaal. Bepaal zelf wat het beste in je tuin past en geniet de hele zomer van een schitterend gedecoreerde rozenboog.

Janssen Hubertus

…nieuw ontwerp. Ook u kunt een kijkje komen nemen na afspraak. Prachtige prieeltjes en rozenbogen vind je bijvoorbeeld in de tuin van het Rubenshuis in Antwerpen. Ook de tuin achter het huis werd in Vlaams-Italiaanse renaissancestijl aangelegd. Architectonisch vormde de tuin een geheel met de gebouwen en het barokke tuinpaviljoen. De kweek van bloemen, groenten en fruit gebeurde in pe…

´t Meubelke

…bijhorende kappen, wandarmaturen, tuintafels en tuinstoelen in gepatineerd ijzer, rozenbogen, bijzettafeltjes, bloemenrekjes, wandrekjes, hoekrekjes, eacutetagegraveres voor planten, fonteinen, zuilen, bustes, mandjes, vogeldrinkbakken, medici vazen, hekwerk, blauwsteen fonteintjes in verschillende modellen en maten – makkelijk zelf te installeren … kortom eacutecht teac…

SKC BELGIUM

…Maar ook op andere vlakken kan u zich volledig laten gaan. Wat dacht u van prachtige rozenbogen, een origineel fietsenrek, een klassieke pomp, een handige schoorsteenkap of stijlvolle trapleuningen. Allemaal met met gietijzeren ornamenten als decoratie. SKc in Zolder maakt het voor u Contacteer ons dus zo snel mogelijk en dan praten wij over al uw mogelijkheden. Bekijk zeker eens on…

www.dinowood.be

…… Tuindecoratie Dinowood fabriceert verschillende types tuindecoratie zoals rozenbogen in verschillende groottes, bloembakken, klimrekken voor diverse planten, grote en kleine picknicktafels, … Houten afsluitingen Kwalitatieve en betaalbare houten hekken, bijbehorende poortjes, schermen, deuren, trellisschermen, ecoschermen, … Dit alles in verschillende groottes en afme…

Wat is een rozenboog precies?

Een rozenboog is een tuindecoratie, die de ingang van een tuin kan markeren. Rozenbogen worden meestal van metaal gemaakt. De constructie vormt een raster, zodat klimrozen en/of andere klimplanten de boog kunnen begroeien. In de winter staat een houten rozenboog meer in het zicht dan een rozenboog van metaal. Door de klassieke vormen kan een houten boog zonder rozen erg mooi staan! Alleen dan moet je niet vergeten om de rozenboog van hout goed te onderhouden! Zonder goede verzorging gaat het hout rotten en dat wil je niet. De rozen worden te zwaar en verandert de boog in een rare kronkel. Door met transparante grondverf de rozenboog te verven, gaat de boog veel langer mee! Zo heb je er meer plezier van!

Het grote voordeel van een metalen rozenboog is dat deze veel langer mee gaat dan een rozenboog van hout. Ook is een metalen rozenboog slanker dan een houten variant. Dit betekent niet dat de rozenboog minder stevig is! Het fijne aan een metalen rozenboog is dat het nauwelijks onderhoud nodig heeft. De meeste rozenbogen zijn gemaakt van roestvrij metaal dat tegen vries en kou bestendig is!

Naast de vele voordelen, is het wel handig om te weten dat het monteren van een metalen rozenboog niet heel gemakkelijk is! Hier heb je wat ervaring voor nodig!

Rosenboog als bruiloftsdecoratie

De roos staat symbool voor de universele liefde: de perfecte decoratie voor een bruiloft! Niets is romantischer dan het ja-woord geven bij een rozenboog dat gedecoreerd is met adembenemende mooie rozen!

Genoeg inspiratie opgedaan voor een prachtig gedecoreerde tuin? Waar wacht je nog op? Plaats een rozenboog in de tuin en geniet de hele zomer van je prachtige rozen!

 

Interessant:

Energieleveranciers vergelijken
Villabouw
architect oost vlaanderen
vakantiehuis huren Frankrijk
Vakantiewoning kopen Frankrijk
Bloemen Verhuur
Prachtige trouwringen
Stripster huren
Woningbouw
Taxi Antwerpen
Luchthavenvervoer Antwerpen
Taxi Braschaat