Aanbevolen bedrijven die sleutel op de deur bouwen

Sleutel op de deur bouwen

Sleutel op de deur bouwen is zeer populair de dag van vandaag ! Wilt u een woning turnkey of sleutel op de deur bouwen? Dan zit je hier goed. De professionele en ervaren architecten van Architectenbureau Gruwez hebben de kennis en ervaring in huis om een sleutel op de deur woning voor u te realiseren. Wij vinden het belangrijk om geheel op basis van uw specifieke wensen te werken.

Sleutel op de deur bouwen

De sleutel-op-de-deur fomule trekt de laatste jaren nog héél veel aandacht, zeker niet zo negatie meer als jaren geleden toen de eerste sleutel-op-de-deur bedrijven de kop op staken. De toenmalige negatieve reputatie waarmee deze formule te maken had, behoord nu wel zeker tot het verleden, dankzij de positieve invloed van bepaalde woningbouw firma’s. Deze manier van bouwen brengt heel wat voordelen met zich mee, zoals de snelle uitvoeringstermijn van de of de eenvoud van de bouwformule.  Iets wat tegenwoordig heel wat mensen zich aan later verleiden, en terecht.

Sleutel op de deur

Afwerkingsklare of sleutel op de deur woning bouwen. Het is een grote stap: investeren in een eigen huis. Dat begrijpen wij als geen ander. Reeds jaar en dag zijn wij de duurzame partner voor wie een afwerkingsklare of sleutel op de deur woning wil bouwen.

Sleutel op de deur volgens wiki

Sleutel-op-de-deur, sleutelklaar of turnkey is een concept waarbij een enkel bedrijf het projectmanagement op zich neemt en ervoor zorgt dat het geheel gebruiksklaar wordt opgeleverd. De term wordt frequent gebruikt bij nieuwbouw, maar wordt eveneens toegepast in andere projectomgevingen zoals de softwaresector.

Het wordt toegepast bij grote industriële complexen, infrastructuur en de bouw. Hierbij worden individuele werken vaak uitbesteed aan onderaannemers, waarbij de hoofdaannemer wel het aanspreekpunt en de hoofdverantwoordelijke blijft. In Nederland wordt veelal gesproken van sleutelklaar bouwen, een term die in Vlaanderen wel voorkomt, maar minder gangbaar is.

Bouwonderneming Covemaeker

…Covemaeker biedt meer VoorstudieBegeleidingStudiedienstUitvoeringEnergiezuinig bouwenOnze kwaliteitstroevenSleutel op de deur Realisaties WoningenProject woningenAppartementenReferentielijst AANBOD WONINGEN Halfopen, gesloten woningenOpen woningen AANBOD BOUWGRONDEN Bedrijf ShowroomOns team100 aannemerOver onsLigging Covemaeker biedt meer Bouwfirma Covemaeker uit Diksmuide et…

BOUW PAUL HUYZENTRUYT

Algemeen aannnemer `Bouw Paul Huyzentruyt` te Waregem, heeft reeds 4 generaties ervaring in het bouwen van appartementen en woningen. U kunt bij ons terecht voor eengezinskoopwoningen, traditionele woningbouw en sleutelopdedeur woningen.

Aantrekkelijke sleutel op de deur prijzen van al onze inspiratie woningen, modern & klassiek. Ontdek de prijzen & weet meteen de kostprijs om een huis te .

Kapellestraat 42 9600 Ronse

RIK DE KEYSER

…RDK raamSelect Contact Woningbouw Woningbouw Ontwerp op maat Sleutel op de deur Duurzaam bouwen Energiezuinig Foto8217s realisaties Immo Immo Te Koop Gerealiseerd Locaties projecten U verkoopt grond? Bouwen als investering Toonzaal Toonzaal Openingsuren Fotogalerij Adres en route Open Huis Over RDK Wie zijn wij? Nieuws Werken bij RDK raamSelect Contact RDKWie zijn wij?raamSelect…

Wat is een sleutel-op-de-deur-woning?

Als je een woning bouwt met een sleutel-op-de-deur formule, neemt een firma het hele bouwproces voor zijn rekening. Hoewel het gros van de werken standaard inbegrepen is, verschilt het pakket op het gebied van afwerkingen toch sterk van firma tot firma.

De volgende werken worden normaal standaard uitgevoerd in het geval van een sleutel-op-de-deur-woning (bepaalde firma’s laten wel toe dat hun klanten enkele werken zelf uitvoeren indien zij dit wensen):

  • Grondwerken
  • Metselwerken
  • Dakwerken
  • Plaatsen buitenschrijnwerk
  • Elektriciteitswerken
  • Plaatsen sanitair
  • Pleisterwerken
  • Chapewerken
  • Tegelwerken
  • Plaatsen binnenschrijnwerk

Verder hangt het van de firma af of bijvoorbeeld de keuken, de ingenieursstudie en de buitenafwerking al dan niet door hen uitgevoerd worden. Sommige sleutel-op-de-deur-firma’s werken met een eigen architect, bij andere kan je met je eigen onafhankelijke architect terecht.

 

Interessant:

table de jardin
Table pliante
picknicktafel
tuinmeubelen
Elektriciteit vergelijken
B&b kopen Frankrijk
Airco groothandel
Prachtige trouwringen
kapsalon inrichting
campervan
Busreizen
Veranda
Trapliften
traplift
ascenseur domestique
monte escalier
huislift