Aanbevolen leveranciers in trapliften

Trapliften

Een traplift is een stoel die wordt voortbewogen door een elektromotor over een rail die is bevestigd op een trap. Een traplift wordt, indien mogelijk, bij voorkeur langs de muurzijde van de trap aangebracht. … Over het algemeen zijn er voor de installatie van een traplift geen bouwkundige werkzaamheden nodig.

Trapliften

De traplift is een stoellift die bestaat uit een speciaal daartoe ontworpen stoel, een specifieke aandrijving en een elegante rail. Hij kan op rechte trappen, trappen met bochten en over verschillende verdiepingen geïnstalleerd worden. Zelfs heel smalle of steile trappen zijn ze geen probleem. Onze technologie werd ontwikkeld om veilig hindernissen te overwinnen

LIFT CONSTRUCT

Hebt u moeite om de trap te nemen? Dan hoeft u niet onmiddellijk een verhuizing te overwegen. Trapliften zijn het ideale alternatief. Ze geven vrijheid en zelfstandigheid aan iedereen die problemen heeft met z’n mobiliteit.
Verfijnde technologie en een vernuftige aanpak maken van de traplift een bijzonder betrouwbaar en veilig hulpmiddel waarvan u jaren zult kunnen genieten. En geen nood: ook uw huisgenoten kunnen gewoon de trap blijven gebruiken!

E.L.S – LIFTEN EURO LIFTEN SERVICE

U hoeft geen schrik te hebben van zware structurele of bouwkundige aanpassingen. De traplift wordt steeds bovenop de bestaande trap gemonteerd.
Het gebruik is zeer eenvoudig. U neemt plaats in de stoel en met een eenvoudige druk op de knop of hendel beweegt de traplift langzaam en in een vloeiende beweging naar boven en beneden.
De opbouw zelf duurt nog geen dag… en zodra de installatie klaar is, kunt u onmiddellijk genieten van een ‘trap-zonder-zorgen’!

Strobbe

Strobbe heeft zich door de jaren gespecialiseerd in trapliften, platformliften, huisliften en parkeerliften. Ons gespecialiseerd personeel bekijkt iedere individuele aanvraag met de grootste nauwkeurigheid en zoekt naar de juiste oplossingen op maat

HUGO DE JONGH

Een traplift is een stoellift die via een rail langs uw bestaande trap loopt. Een huislift lijkt meer op de liften die u kent van appartementen en kantoren en heeft een cabine of een platform. De huisliften van Comfortlift zijn speciaal gemaakt voor gebruik in woningen. Ze zijn veel eenvoudiger, veel flexibeler en zo compact dat ze ook in kleine ruimtes geplaatst kunnen worden. Comfortlift biedt oplossingen waarbij 1 vierkante meter al genoeg is om uw huislift te kunnen installeren.

Waarom een traplift & voordelen

 Als de bovenverdieping bereiken moeilijk wordt

Als je wat moeilijker te been wordt, is het grootste probleem de trap naar boven nemen. Dit kan door ouderdom, ziekte, ongeval of overgewicht zijn. Feit is dat een trap nemen aardig wat energie vraagt van het lichaam. Je dient namelijk je benen hoger te tillen en meer kracht te gebruiken dan bij het normaal stappen.

Het gebruik van hulpstukken zoals een looprekje is op een trap doorgaans niet mogelijk. Je evenwicht houden op een trap is dan ook niet altijd evident.

Niet enkel het fysisch aspect speelt een rol. Personen die moeilijk te been zijn, hebben minder zelfvertrouwen, op een trap of dienen zelf tussendoor even te stoppen om op adem te komen. Dit kan leiden tot ongevallen of gevaarlijke situaties.

Op dat moment kan je er voor kiezen een traplift te laten installeren. Zo kan je nog vele jaren zelfstandig thuis wonen. Uiteindelijk is verhuizen is ook een dure zaak. Voor oudere mensen is verhuizen meestal nog geen optie. Zij zijn meestal gehecht aan hun vertrouwde omgeving. Dankzij een traplift bereik je weer veilig de bovenverdieping.

De traplift voordelen op een rij

De traplift heeft tal van voordelen:

 • U hoeft niet te verhuizen;
 • Met een traplift kunt u uw woning herontdekken, u bereikt weer de verdieping;
 • Een traplift is gemakkelijk in gebruik, deze is voorzien van een afstandsbediening;
 • Een traplift heeft een sleutelschakelaar, zo kunt deze zelf altijd bedienen;
 • Een traplift heeft een bovenstation en onderstation met sleutelschakelaars;
 • Een  traplift past op bijna elke soort trap;
 • Een traplift kan op een kleine trap geplaatst worden;
 • Een traplift past op zeer lange rechte trappen;
 • Een traplift past op trappen met bochten van 45° en 90°;
 • Een traplift kan worden aangepast aan uw persoonlijke behoeften;
 • Een traplift is beschikbaar in verschillende kleuren en past zicht aan, aan uw interieur;
 • Een traplift is zeer comfortabel, de stoel kan worden aangepast;
 • Een traplift vouwt zich compact op, anderen kunnen vlot de trap blijven gebruiken;
 • De snelheid van een traplift is ingesteld binnen de veiligheidsnormen;

 

Interessant: Luchthavenvervoer Antwerpen Taxi BraschaatTaxi Antwerpen Steenkorven Woningbouwkippenhokcuisine exterieurePicknicktafel Table plilante Kinderbett Energieleveranciers vergelijkenBen bouwen Villabouw plan Vakantiewoningen kopen Frankrijk