Overzicht van winkels die witgouden trouwringen met diamanten verkopen

Trouwringen witgoud diamant

Bestel Mooie Diamanten Ringen! Geniet van de beste Prijs-Kwaliteit. Diamanten ringen trouwringen verlovingsringen of vriendschapsringen van de hoogste kwaliteit online bestellen bij Mjewel.

BORMS

Bent u op zoek naar een gouden ring gezet met diamanten? In onze collectie vindt u de perfecte ring in witgoud die bij elke gelegenheid past. De diamanten .

HET JUWEELATELIER

Witgouden Diamanten Ringen – 1.00 caraat solitaire ring in wit goud met princess diamant en zijdiamanten Vanaf USD 2.400 (excl. BTW); Witgouden .

Juweliers VAN SCHOENWINKEL

Onze Trouwringen en Verlovingsringen 2016 Collectie. Geniet van de … De zetting van een diamant is even belangrijk als de diamant zelf. Alle diamanten bij .

Stuyck Elke

Witgouden ring met diamant en saffier (1036842) … Witgouden dubbele ring met 20 diamanten (1036825) … Witgouden ring hart met 9 diamanten (1036833).

JUWELIERS JEHAES

Specialist in betaalbare handgemaakte trouwringen in wit, rosé of geel goud.
Persoonlijke service · Ambachtelijk · Tijdloos design · Persoonlijk advies · Kwalitatieve grondstoffen
01-01-TR Bicolor gouden ring met diamant. € 4.725,-. Huiscollectie 01-02-TR Witgouden ring met diamant. Huiscollectie 01-02-TR Witgouden ring met diamant.

Trouwringen witgoud diamant

Bent u op zoek naar een gouden ring gezet met diamanten? In onze collectie vindt u de perfecte ring in witgoud die bij elke gelegenheid past. De diamanten ringen in witgoud, zijn zorgvuldig handgemaakt, met oog voor detail bieden we u ook diamanten ringen in platina, geelgoud of roodgoud aan.

Kiezen voor witgouden diamanten ringen

Een witgouden ring wordt steeds vaker gekozen als verlovingsring. Witgoud combineert u immers moeiteloos met elke kleur edelsteen. Toch blijft witgoud het voorbestemde metaal voor diamant. Bij ons heeft u een ruime keuze aan witgouden diamanten ringen als verlovingsring. U vindt ze in verschillende stijlen en modellen maar ook maatwerk is perfect mogelijk. Onze experten werken dan samen met u om de perfecte witgouden ring naar wens te ontwerpen.

Wat is witgoud?

Een witgouden ring bestaat uit een mix van geelgoud met onder andere zilver en nikkel. Bent u allergisch voor nikkel, dan dient er u dus op te letten dat u een nikkelvrije witgouden ring koopt. In het witgoud dat wij gebruiken, zit echter een zeer laag percentage aan nikkel. Hetzelfde geldt voor andere juwelen zoals armbanden, halskettingen en diamanten oorbellen in witgoud.

Uw witgouden diamanten ring levenslang laten schitteren? Leg hem apart! Diamant is de hardste edelsteen en enkel diamant kan andere diamanten beschadigen. Bewaar uw witgouden diamanten ring dus steeds in het doosje of zakje waarin u de ring krijgt en lees ook de andere tips voor het beschermen en onderhouden van uw juwelen.

Interessant: Antwerpen TAXI Brasschaat taxiAntwerpen luchthavenvervoer  – Luchthavenvervoer charleroituinmeubelen –  banc de jardin –  Koop hier een biertafel Kinderbett –  Table pliante