Aanbieders van vakanties en reizen naar Brazilie

Vakantie Brazilie

Mauricio Travels is een Braziliaans-Belgische reisorganisatie die reeds meer dan 15 jaar actief bezig met het organiseren van individuele rondreizen op maat en incentives en vakanties Brazilie.   Wij stellen dagelijks alles  in het werk om u een onvergetelijke vakantie naar Brazilie te bezorgen. Omdat we zelf  in Brazilie verblijven kennen wij het land van binnen en vanbuiten, wij kunnen als geen ander de beste rondreis-pakketten en excursies boeken of een gepast hotel reserveren voor onze klanten. Wij luisteren naar jullie wensen en behoeften en organiseren de beste vakantie op maat zowel voor particulieren als bedrijven

vakantie rio de janeiro

Een Rio de Janeiro Vakantie in Brazilie boeken? Dan zit je hier goed bij Mauricio Travels! Wij zijn een Braziliaans-Belgisch reisagentschap die reeds 14 jaar actief actief is in Brazilie. Een vakantie Rio De Janeiro is bij ons snel en eenvoudig gereserveerd.  Als nationaal tour-operator organiseren wij ter plaatse ook individuele rondreizen op maat. Deze rondreis-pakketten kunnen best op voorhand worden geboekt via internet in combinatie met de Brazil Airpass, steeds een voordelige oplossing.

INTERCOMFORT – INTERMED TRAVEL GROUP

Al meer dan 25 jaar ontdekken duizenden reizigers de bestemmingen van Intercomfort. Niet voor niets kozen we voor een duidelijke slogan, mooie reizen, kleine prijzen! Daar staan we immers voor en werken we aan, dag na dag. Een topbestemming op menig verlanglijstje is Brazilië, dat met zijn poederwitte stranden voortdurend duizenden vakantiegangers aantrekt. Van de spectaculaire watervallen van Iguaçu en het iconische standbeeld van Christus de Verlosser tot de legendarische carnavalsvieringen en het exotische dierenleven; de bezienswaardigheden in Brazilië zijn van wereldklasse. Kom hier om te ontspannen, ontdekken, dansen of dineren, maar verwacht je niet aan veel nachtrust. Je reis door Brazilië zal van aankomst tot vertrek gevuld zijn met het ritme van de samba

2650 EDEGEM

03/320 94 30

 
BCD Travel

BCD Travel helpt organisaties om hun reisbudgetten op de meest effectieve manier in te zetten. Dit betekent concreet: zorgen dat reizigers veilig kunnen reizen, onderweg productief kunnen zijn en de juiste keuzes maken.

Wij bieden ook reizen en vakanties aan naar Brazilië. Witte droomstranden, wuivende palmbomen en de lekkerste cocktails brengen je meteen in vakantiestemming. Neckermann regelt alles voor jou: je vlucht, de transfer naar je hotel en je verblijf.

Nog meer genieten? Kies dan voor een all inclusive vakantie in Brazilië!

2600 BERCHEM (ANTWERPEN)

03/200 50 11

www.bcdtravel.be

ANTWERP ADVANCED BUSINESS TRAVEL SERVICES

BTS travel werkt incentives steeds op maat van de klant uit. Twee incentive programmas zijn nooit identiek. Voor elke groep, elke bestemming en elk budget kunnen wij een voorstel maken. Ben je wel te vinden voor een Zuid-Amerikaans avontuur? Van een vakantie in Brazilië keer je terug met een koffer boordevol goede herinneringen. Toeristen worden in Brazilië met open armen ontvangen. Dat merk je maar al te goed als je populaire bestemmingen als Fortaleze en Pipa aandoet. Met hun prachtige stranden en vele recreatiemogelijkheden hebben ze alles in petto voor een geslaagde Zuid-Amerikaanse reis. Ook in Natal – ‘de stad van de zon’ – zul je de tijd van je leven hebben.

2030 Antwerpen

03/242 49 99

www.btsincentives.be

Vier Braziliaanse cultuur in de stad van de samba en geniet van de prachtige natuurlijke wonderen om de hoek.

Rio de Janeiro, dat aan de zuidoostkust van Brazilië ligt, is een stad gezegend met een spectaculair landschap geflankeerd door witte zandstranden en omringd door de met het regenwoud bedekte bergen. Liefhebbers van de buitenlucht zullen zeker genieten van de talloze mogelijkheden om de natuur te verkennen, maar er zijn ook tal van attracties voor cultuurliefhebbers. Als voormalige hoofdstad van Brazilië is Rio is rijk aan geschiedenis en moderne cultuur, zodat een aangename reis haast gegarandeerd is, ongeacht of je de voorkeur geeft aan nationale parken of de samba.

Wat je moet weten over een vakantie Brazilie

Zonneliefhebbers: Kies uit een selectie van witte zandstranden om de zon in Brazilië in je op te nemen.

Natuurliefhebbers: Zwem tussen de karetschildpadden tijdens een duiktrip in Sancho Bay.

Feestlui: Beweeg mee op het ritme van de samba op het legendarische carnaval van Rio.

Taal: In Brazilië wordt Portugees gesproken.

Munteenheid: De gebruikte munt in Brazilië is de Braziliaanse real (R$).

Plaatselijke tijd: In Brazilië is het 4 uur vroeger dan in België.

Vliegbestemming: De internationale luchthaven van São Paulo-Guarulhos (GRU) ligt op 21 km van Sao Paulo; de luchthaven van Rio de Janeiro–Galeão (GIG) ligt op 20 km van Rio de Janeiro.

Vliegtijd: Ongeveer 10 uur.

Interessant: